Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 


 

SEC DataCom er godt klar over at Menlo Security er cool, men nu er det officielt. I en nylig udgivet Gartner-rapport blev Menlo Security fremhævet som ”Cool Vendor” - en next-gen af teknologi, der forhindrer malware angreb via internettet, e-mail-links og vedhæftede filer. Menlo Security har over 1 million brugere gennem tjenesten, og til dato, ingen infektioner via isolation. 

Isolationsteknologi er vejen frem

Ifølge Gartner er det meget forståelig, at kunderne ser store fordele ved Menlo´s innovative tilgang til sikkerhed. Men hvad er det lige præcis for nogen fordele der gør, at kunderne vælger Menlo frem for andre leverandører? 

Kort forklaret bruger Menlo Security en model baseret på isolationsteknologi, som hedder ”Remote Browsing”. Denne løsning isolerer browser-sessioner på internettet i såkaldte virtuelle containere i skyen. På denne måde fjernes truslen fuldstændigt fra mobiltelefonen, computeren eller Ipad. Menlo Security har for eksempel hjulpet JP Morgan Chase og mange andre virksomheder ved at bruge en forebyggende tilgang frem for en detektions-baseret tilgang til sikkerhed. 

I dag kan selv de mest pålidelige websteder indeholde risikabelt indhold. I stedet for at forsøge at skelne godt indhold fra dårligt, så isolerer og overfører Menlo Security Isolation Platform alt webindhold, email links og dokumenter til skyen, hvor de bruger Menlo Security-løsningen patenteret Adaptive Clientless Rendering ™ -teknologi til at levere en malwarefri gengivelse af brugerens isolerede session, som dermed bliver leveret til den oprindelig browser. 

Kunne du tænke dig et bud på, hvordan Menlo kan hjælpe din virksomhed? Udfyld denne formular, også kontakter vi dig snarest. Har du spørgsmål,
er 
du meget velkommen til at kontakte Product & Partner Manager Lotte Lauritsen via telefon +45 48108088 eller lottel@secdatacom.dk
© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3