Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

SEC DataCom ny distributør for Rapid7

September 2017. SEC DataCom A/S er blevet udnævnt til ny dansk distributør for Rapid7. Med Rapid7 i vores portefølje, kan vi nu i endnu højre grad tilbyde vores forhandlere end-to-end sikkerhedsløsninger.
”Vi har gennem længere tid søgt efter et SIEM system med den rette balance mellem feature, pris, brugervenlighed og værende anerkendt som en af de bedste løsninger på markedet. Det har vi nu fået med Rapid7’s InsightIDR løsning. Ydermere kan vi komplementere vores i forvejen stærke portefølje med markedsledende VM (Vulnerability Management) i form af InsightVM og Nexpose samt den bedste Penetrations testning på markedet via Metasploit. Vi ser utroligt meget frem til samarbejdet med Rapid7 og i fællesskab at løfte agenturet til nye højder” 
Morten Ekeroth Stenfeldt, 

Salgsdirektør It-sikkerhed og Chief Customer Officer.    

Nye muligheder for Rapid7

” Vi er utrolig glade, og meget stolte over, at få mulighed for at starte samarbejde op med SEC Datacom som dansk distributør. Udskiftningen til SEC Datacom er et led I Rapid7 overordnet partner strategi om at være til stede ved de toneangivende distributører samt enterprise partnere i norden. Ændringen har allerede afkastet nye muligheder for os og bekræfter blot strategien samt forventningerne til samarbejdet” 

Daniel Grønbek,

Nordic Territory Manager, Rapid7


 
© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3