Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 


 

Efter en grundig gennemgang af markedet er SEC DataCom valgt som ny Enterprise distributør af Symantecs sikkerhedsløsninger.

​Allerød, 22. maj, 2017. SEC DataCom A/S har siden 2008 været en succesfuld value-add distributør af BlueCoat’s portefølje af sikkerhedsløsninger. I forbindelse med Symantecs opkøb af BlueCoat har Symantec foretaget en nøje vurdering af distributionslandskabet, og har i forlængelse af dette udnævnt SEC DataCom som Enterprise distributør. Symantecs produktsortiment komplementerer SEC DataCom’s eksisterende portefølje af sikkerhedsleverandører, og giver os mulighed for at tilbyde vores forhandlere ”best-in-class” løsninger og kompetencer. 

At vi nu kan tilbyde Symantecs omfattende portefølje af sikkerhedsprodukter på toppen af vores eksisterende BlueCoat forretning betyder, at vi vil investere yderligere i medarbejdere dedikeret til dette område. Vi har netop ansat en kommerciel ansvarlig for Symantec, som skal supportere vores forhandlere, og vi vil inden for kort tid introducere en ny pre-sales kompetence.” udtaler Morten Ekeroth Stenfeldt, Salgsdirektør IT-sikkerhed og Chief Customer Officer.   

Fra Symantec er der også store forventninger til aftalen; 

Vi er meget glade for samarbejdet mellem SEC DataCom og Symantec. SEC DataCom har gennem de sidste to år forøget deres BlueCoat forretning med mere end 61 %, og har bevist at være den rette distributør for vores entreprise forretning. Vi har gensidige forventninger til SEC DataCom til at positionere vores løsningsportefølje i Enterprise segmentet” udtaler Joakim Arvidsson, Regional Sales Director Nordics/Benelux Symantec. 

For yderligere information, kontakt venligst:
Joakim Arvidsson, Regional Sales Director Nordics/Benelux Symantec,
Joakim_Arvidsson@symantec.com 

Morten Ekeroth Stenfeldt, Sales Director IT Security & Chief Customer Officer, SEC DataCom A/S
mortens@secdatacom.dk 

Om SEC DataCom A/S:
SEC DataCom står bag Danmarks førende IT-forhandlere, Managed Service Providers og konsulentvirksomheder som både kompetence- og uddannelseshus samt som distributør af en lang række af verdens førende IT-brands inden for IT Security, Storage og Communications. Vi hjælper også i stigende omfang danske virksomheders IT-afdelinger med uddannelse, kompetenceudvikling, specialistviden samt demo- og testfaciliteter.

I 25 år har vi succesfuldt knyttet bro mellem IT-afdelingers behov og vores forhandlers kompetencer for derigennem at skabe merværdi for både slutkunder og forhandlere.

Vores mission er at være den foretrukne værdi- og vidensbaserede distributør af løsninger og produkter inden for IT Security, Storage og Communications. Vi sætter en ære i at være "nemme at handle med" og så er vi 100 % dansk ejet. Vi lægger vægt på leverandører, der integrerer på åbne standarder og vi ser os selv som limen, der binder dem sammen. Herved udnytter vi synergien til at skabe alsidige løsninger - alt efter kundens behov.

About Symantec:
Founded in 1982, Symantec has evolved to become the global leader in cyber security, with more than 11,000 employees in more than 35 countries. Operating one of the world’s largest cyber intelligence networks, we see more threats, and protect more customers from the next generation of attacks. We help companies, governments and individuals secure their most important data wherever it lives.

For more information please visit www.symantec.com 

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3