Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

SEC DataCom indgår nordisk aftale med Zyxel Communications om distribution af netværksprodukter

SEC DataCom, der er en nordisk baseret Value Added it-distributør, har indgået aftale med Zyxel Communications om salg og distribution af netværksprodukter. Med denne aftale får SEC DataCom endnu et stærkt brand i deres portefølje af professionelle netværksløsninger.
 

December 2016. SEC DataCom har indgået en nordisk distributionsaftale med Zyxel Communications, hvor SEC DataCom fremover skal distribuere Zyxel’s produktsortiment med hovedfokus på business- og MSP-løsninger.

”Zyxel’s stærke løsninger inden for sikkerhed, switche og trådløs kommunikation passer perfekt ind i SEC DataComs strategi om at styrke sit sortiment inden for netværksløsninger henvendt til små og mellemstore virksomheder”, siger Johan Nielsen, Product Manager Communications hos SEC DataCom. ”Zyxel er en af de førende producenter af netværksudstyr, og vi forventer os meget af samarbejdet. Det betyder, at vi nu kan tilbyde vores forhandlere i Danmark og det øvrige Norden endnu et særdeles anerkendt brand, som samtidig passer perfekt ind i vort øvrige sortiment af netværks- og sikkerhedsløsninger, fortsætter Johan Nielsen.

Også fra Zyxel’s side er der begejstring og store forventninger til det nye samarbejde.”Hos Zyxel er vi glade for den nye nordiske samarbejdsaftale. SEC DataCom har i mere end 25 år bevist, at de kan addere værdi i distributionsleddet, og vi er sikre på, at vi vil få en endnu bedre adgang til it-forhandlere i både Danmark, Sverige og Norge”, udtaler David Sørensen, Head of Channel Zyxel Communications.

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3