Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

Bitdefender

Bitdefender udvikler en af verdens hurtigste og mest effektive produktserier af softwaresikkerhedsløsninger - GravityZone, der dagligt beskytter mere end 500 millioner brugere. Bitdefender Business Solutions findes i tre forskellige løsninger: Business Security, Advanced Business Security og Enterprise Security.

Bitdefender er meget mere end klassisk antivirus. Bitdefender tilbyder avancerede funktioner som CPU level threat detection i samarbejde med Intel, emulering af filer og objekter i et sandbox miljø samt avanceret AI, der kan forudsige next step.

Som den eneste virksomhed i antivirusbranchen har Bitdefender udviklet en patenteret teknologi (BHAVE®), og er derfor OEM partner til en lang række af verdens mest kendte antivirus brands, som er bygget på Bitdefenders teknologi.

I fem år i træk har de uafhængige organisationer AVTEST og AVComparatives, konsekvent placeret Bitdefenders sikkerhedssoftware som det mest effektive på markedet. Bitdefender startede i 2001 og er i dag repræsenteret i mere end 100 lande, har kontorer i bl.a. England, USA, Tyskland og Frankrig og samarbejder med nogle af verdens største IT-virksomheder som IBM og Virgin Media.


Læs mere om Bitdefender.
KONTAKT OS

Lotte Kjær Lauritsen
Direkte: 4810 8088
E-mail: lottel@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3