Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

Pulse Secure

I 2014 opstod Pulse Secure som et resultat af, at Juniper Networks’ Junos Pulse produktgruppe klippede båndene til Juniper for at stå på egne ben. Pulse Secure har dermed over 10 års erfaring med at udvikle løsninger, der viser, at man har forstået kundens krav og ønsker. Pulse købte i samme omgang også Mobile Management selskabet MobileSpaces. Pulse Secure beskæftiger omkring 500 medarbejdere globalt og har hovedkontor i USA. Over 20.000 slutkunder benytter deres produkter og man har sikret over 18 millioner endpoints.

Hovedfokus for Pulse Secure er at løse markedets udfordringer omkring mobilitet samt sikker og hurtig tilgang til data. Dette gør de ved hjælp af løsninger til små såvel som store kunder. Virtual Private Network (VPN), Network Admission Control (NAC) og løsninger for mobilsikkerhed, der integreres på tværs af PC’er, MAC, IOS og Android enheder, gør Pulse Secure til en af markedets ledende inden for BYOD (Bring Your Own Device) løsninger.

På grund af Pulse Secure’s begrænsede størrelse er de afhængige af at samarbejde med andre producenter for at dyrke et økosystem, der bringer værdi til kunderne. I blandt deres samarbejdspartnere er Juniper Networks, Mobile Iron, Check Point, FireEye, RSA, Vasco, Palo Alto Networks, Apple og Cisco.

Af fordele ved brug af Pulse Secure’s løsninger kan vi nævne: sikker adgang til SaaS/cloud løsninger fra mobile enheder, sikker tilgang til Microsoft Office 365, sikring af App tilgang uden modifikationer af kode og fleksible løsninger for gæsteadgang.

KONTAKT OS

Lars Kvam
Direkte: 4810 8026
E-mail: larsk@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3