Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

Supermicro

Supermicro® er ”the upcomming star” på server-scenen og leverer servere med høj ydelse baseret på de nyeste teknologier med innovative implementeringer. SuperMicro er på verdensplan en førende leverandør af end-to-end energibesparende computing-løsninger til HPC, Datacenter, Cloud Computing, Enterprise IT, Hadoop / Big Data og embeddede systemer. SuperMicros avancerede server Building Block Solutions® tilbyder en bred vifte af moduler, løsninger og komponenter til opbygning af energieffektive applikationsoptimerede IT-løsninger.

Supermicros produktportefølje omfatter servere, blades, GPU-systemer, arbejdsstationer, bundkort, chassier, strømforsyninger, lagringsløsninger, netværksløsninger, server management software og SuperRack® kabinetter / tilbehør. Supermicro har den nyeste arkitektur, der omfatter Twin Arkitektur, FatTwin ™, SuperServer®, SuperBlade® og MicroCloud, som alle leverer uovertruffen ydeevne og værdi for virksomheden.

Systemløsningerne dækker en bred vifte af applikationer på tværs af datacenter og cloud-tjenester med store skalérbare serverfarme samt klynger med supercomputere til videnskabelige formål og forskning.

Supermicro kombinerer 20 års avanceret ingeniørmæssig erfaring med effektiv produktion, integration og ekspertise til at udvikle og er først på markedet med grønne IT-løsninger. Selskabet er forpligtet til at beskytte miljøet gennem sit "We Keep it Green®" initiativ. Supermicro blev grundlagt i 1993 og har hovedkvarter i San Jose, Californien.

Læs mere om Supermicro.
KONTAKT OS

Kent Søndergaard Hansen
Direkte: 4810 8048
E-mail: kenth@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3