Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

SolarWinds

Solarwinds har i 16 år produceret software til overvågning af netværk og anden infrastruktur til mere end 150.000 slutkunder. Med udgangspunkt i netværksovervågning dækker deres produkter nu over det meste af det en IT driftsoperatør forventes at overvåge. Udfordringen for mange virksomheder er, at der findes for mange forskellige overvågningsværktøjer, som er for langsomme til at finde fejl og ikke arbejder sammen på en fornuftig måde. Det har Solarwinds én løsning på.

Vil du være proaktiv fremfor reaktiv i din IT drift, så skal du læse videre.

Network Bandwidth Analyzer Pack fra Solarwinds består af produkterne Network Performance Monitor og NetFlow Traffic Analyzer. Med disse to værktøjer har du faktisk et fantistisk udgangspunkt for at overvåge og styre alle dine netværksenheder! Du kan danne dig et overblik på tværs af producenter, se brug af båndbredde pr. applikation, analysere flow-data og proaktivt kunne opdage mulige fejl.
Hent en trial af værktøjet og henvend dig til SEC, hvis du ønsker at købe det, når prøveperioden er udløbet.

Server & Application Monitor fra Solarwinds giver dig mulighed for at forstå, hvorledes dine applikationers tilgængelighed og ydelse påvirkes af den underliggende infrastruktur. Enten det er virtuelle hosts i clouden eller fysiske servere, er dette værktøj bedst til opgaven! Igen er det en fordel for kunder med en infrastruktur bestående af forskellige producenter’s hardware/software - med SolarWinds får du det fulde overblik på tværs af producenterne.
Hent en trial af værktøjet og henvend dig til SEC efter prøveperioden for en pris.

Det sidste produkt vi vil fremhæve er Log & Event Manager. Ingen orker at bruge timer på at læse netværks-, server- og applikationslogs igennem for at finde årsagen til nedbrud eller fejl. Med dette værktøj kan du i real-time se hvordan forkellige events påvirker forskellige systemer i jeres infrastruktur. Og Solarwinds har naturligvis forslag til, hvordan du fikser problemerne.
Hent en trial af værktøjet og henvend dig til SEC, når du skal købe licenser.

Når du henter en trial, så husk at angive, at du kommer via SEC DataCom. På den måde kan Solarwinds og SEC servicere dig bedst muligt.

KONTAKT OS

Lars Kvam
Direkte: 4810 8026
E-mail: larsk@secdatacom.dk

Paw Nørgaard Theilsgaard 
Direkte: 4810 8032
E-mail: pawnt@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3