Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

Juniper

Juniper blev grundlagt af Pradeep Sindhu, Dennis Ferguson og Bjorn Liencres i februar 1996 i Californien. Scott Kriens blev udnævnt som administrerende direktør i oktober 1996, og er alment anerkendt som værende drivkraften bag Juniper's kommercielle succes gennem årene. Juniper Networks blev introduceret på den amerikanske børs den 25. juni 1999.
 
I dag beskæftiger Juniper Networks ca. 9.000 ansatte på verdensplan fordelt på afdelinger/kontorer i 47 lande. Juniper Networks havde i 2011 en omsætning på 4,5 milliarder USD. Besøg også www.juniper.net og få den seneste information.
  
Cloud computing, mobilitet og BYOD (Bring Your Own Device) er drivere for en ændring i teknologien og dagens netværk samt sikkerhedsinfrastruktur. De traditionelle netværk er ikke bygget til at håndtere den voksende trafik og nye tjenester. Juniper Networks arbejder mod bæredygtige og fremtidssikre løsninger  ved at bygge det de kalder ”the New Network”. Fokus ligger på simplicitet, sikkerhed, åbne standarder og skalérbarhed.
 
96 af globale Fortune 100 virksomhederne benytter Juniper Networks produkter i deres netværk. Med fokus på high-performance netværksløsninger indeholder porteføljen routing, switching og security.
 
Centralt i udviklingen og som nøglen til besparelser er operativsystemet Junos og den ensartede arkitektur, der bidrager til ydelse, stabilitet og en sikker platform for åbne standarder. - Så står man rustet til at imødekomme kravene til ”the New Network”.

Læs mere om Junipers produkter i vores webshop
KONTAKT OS

Lars Kvam
Direkte: 4810 8026
E-mail: larsk@secdatacom.dk

Paw Nørgaard Theilsgaard 
Direkte: 4810 8032
E-mail: pawnt@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3