Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

Fireeye

FireEye er ny fremadstormende sikkerhedsproducent, som er førende på markedet inden for registrering og blokering af avancerede målrettede angreb, der gør brug af Zero Day malware og APT taktiker. FireEye supplerer traditionelle og næste generations firewalls, IPS, antivirus og web security gateways, som ikke kan blokere avancerede målrettede APT angreb, og derfor efterlader et sikkerhedshul i netværket, som it-kriminelle kan udnytte.
 
FireEye tilbyder branchens eneste løsning, som registrerer og blokerer angreb på tværs af web og e-mail samt malware bosiddende på netværksdrev. FireEye registrerer hele livscyklussen på et angreb, da FireEye identificerer mistænkelig kode på mail, web og fildrev og eksekverer filen i deres Virtual Inspektions Motor. FireEye er derfor ikke afhængig af signaturer eller specifikke mønstre.
95 % af virksomheder, som gennemfører en POC med FireEye, er kompromitteret med malware, de ikke anede eksisterede i deres netværk og som ikke var hverken identificeret eller blokeret af deres traditionelle sikkerhedssystemer.
 
FireEye har INGEN falske positiver, da systemet på forhånd tester malwaren i dens indbyggede Virtuelle Inspektions Motor, og derfor alarmerer FireEye kun på hændelser, når der er en reel trussel. FireEye har i dag over 1.000 kunder på verdensplan.
 
Tag fat i os i dag for at høre om POC muligheder med FireEye.

Datablade Malware Protection Systems

KONTAKT OS

Morten Ekeroth Stenfeldt
Direkte: 4810 8082
E-mail: mortens@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3