Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

Data Domain

Data Domain er den førende på markedet inden for dedikerede backup-systemer. Data Domain integrerer med et bredt udvalg af førende backupapplikationer på markedet, i det systemet benytter sig af CIFS, NFS, VTL samt Data Domain Boost.
Data Domain har igennem mange år revolutioneret udviklingen af deduplikeringssystemer til brug for backup, recovery samt arkivering og på den baggrund sat standarden for performance og stabilitet. Data Domain systemet kan modtage op til 31TB/t på et enkelt system.
 
Baggrunden for den høje performance er Data Domains Stream-Informed Segment Layout (SISL), som benytter sig af CPU baseret arkitektur til at foretage data deduplikering. Det er med til at gøre systemet til markedets hurtigste, samt minimerer behovet for hurtige og dyre diske for at opnå høj performance. 
 
Data Domain har stor fokus på databeskyttelse og inkluderer flere integrerede processor, som kontinuerligt kontrollerer data integriteten i systemet. Disse processor er samlet under Data Invulnerability Architecture (DIA), som er en kernefunktion i Data Domain.
Data Invulnerability Architecture giver en uovertruffen dataintegritet og sikrer, at data altid er tilgængeligt for restore med sin end-to-end data kontrol og kontinuerlig fejlfinding.
Alle systemer benytter sig af NVRAM og RAID6, som igen er med til at sikre stabilitet og høj tilgængelighed.
 
Endvidere tilbyder Data Domain sin performance optimerende Boost software, som er med til at øge backup-hastighederne og minimere ens backup-vindue. DD Boost distribuerer dele af deduplikeringsprocessen til backup/media serveren, hvorved mindre data skal flyttes over netværket. Data Domain software integrerer helt transparent med den eksisterende backup-software.
 
Med integration af Data Domain slipper du for de daglige rutiner med fysisk at flytte og opbevare bånd eksternt. Data Domain Replicator leverer hurtig, netværksoptimeret samt krypteret replikering for ekstern disaster recovery kopi. Data Domain replicator flytter kun nye, komprimerede og deduplikerede data over WAN forbindelsen. Det reducerer kravet til eksisterende WAN forbindelser.
 
Læs mere om Data Domain produkter i vores webshop.
 
KONTAKT OS

Dennis Friborg 
Direkte: 4810 8078
E-mail: dennisf@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3