Kontakt os i dag
RING 4810 8000
Så finder vi den rigtige løsning til dig
top
Print side E-mail side 

BackBox

Udfordringen
I nutidens komplekse it-infrastrukturer er netværk og sikkerhedsenheder blevet kritiske elementer i form af kontinuitet i forretningen. Disse enheder indeholder i mange tilfælde en kompleks konfiguration, som det ved nedbrud kan tage lang tid at genskabe og ofte med tab af forretning til følge.
I modsætning til andre IT systemer i virksomheden er netværk- og sikkerhedsenheder sjældent konfigureret korrekt til backup af selve konfigurationen. Mange virksomheder bruger derfor manuelle tiltag til den type af backup, og placerer data på forskellige filsystemer og ikke på regelmæssig basis.
 
Svigt af en enkel enhed, der ikke har både en ordentlig ”disaster recovery” plan og den seneste konfiguration tilgængelig, vil næste altid resultere i nedetid for kritiske applikationer.

Løsningen
BackBox er et sikkert software produkt, som kan installeres på en virtuel server. Produktet tager en backup og verificering af konfigurationen på sikkerheds- og netværksenheder samt appliances via en krypteret forbindelse.
 
BackBox giver sikkerheds- og netværksadministratorer mulighed for at planlægge og overvåge backup af selve konfigurationen og alarmerer, hvis sikkerhedskopien ikke er af nyere dato - og giver samtidig administratoren mulighed for at ved ét klik at overføre den seneste konfiguration til enheden.
 
Et intuitivt grafisk brugerinterface tilbyder en enkel visning af alle netværk, sikkerhedsapplikationer og -enheder samt fremhæver enheder, hvor konfigurationen er af ældre dato.

Download datablad eller en gratis 30 dages evaluering af produktet.
Du finder en liste over supporterede producenter.

KONTAKT OS

Morten Ekeroth Stenfeldt
Direkte: 4810 8082
E-mail: mortens@secdatacom.dk

Se hele producent-
oversigten her

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3